Goed voorbereid op je theorie examen

Theorieles bij rijschool Vrancken

Theorie

De juiste basis

“Theoriekennis is de basis van je rijopleiding. Met de juiste kennis schat je situaties goed in.”

Met je theoriekennis kan je de betekenis van verkeersborden dromen. Je weet wanneer je voorrang hebt of moet geven en je kent de veiligheidseisen van de auto, de bestuurder en de inzittenden op je duimpje.

Tip: hoe eerder je je theorie haalt, hoe vlotter de praktijkopleiding verloopt. Als je geen theoriecertificaat op zak hebt, mag je geen rijexamen doen.

Oefenen, oefenen, oefenen

Bereid je goed voor

Online oefenen met Theorie Online

Jezelf voorbereiden op het theorie-examen is leuk én leerzaam met Theorie Online van Smit Rijschoolservice. Deze beproefde online cursus bevat een complete theorieopleiding. Je verrijkt je kennis met een digitaal theorieboek, inclusief verkeersbordenbijlage. Je bekijkt lesfilms over gevaarherkenning. En je toetst je kennis met deeltoetsen en maar liefst 50 theorie oefenexamens. Uiteraard krijg je ook instructiefilms voor de praktijklessen te zien.

Login in bij 3DTheorie Online
(Nog) geen les bij ons maar wel theorie halen?

Les je (nog) niet bij ons dan kun je toch hier je online theoriecursus aanschaffen. Deze kun je ook gebruiken als je besluit om bij ons de klassikale theoriecursus te volgen. Je krijgt dan uiteraard een korting op prijs van de klassikale theorie cursus. Vraag bij ons naar de voorwaarden.

Koop je Theoriepakket

Een theoriecursus op locatie volgen

Vind je het prettig om tekst en uitleg te krijgen bij de theorie? En wil je graag onder begeleiding van Rob Vrancken oefenen met de examenvragen? Geef je dan op voor theoriecursus op locatie. Tijdens 2 avonden en 1 zaterdagochtend bereidt hij je stapsgewijs voor op het theorie-examen. Vanzelfsprekend gebruikt Rob tijdens deze klassikale lessen ook animaties en instructiefilmpjes. Die spreken immers veel meer tot de verbeelding dan theorie alleen.

Genoeg geoefend?

Ben je na veel oefenen goed voorbereid? Online, via de cursus op locatie, of met zelfstudie? Je kan zelf je theorieexamen inplannen

Plan je theorieexamen in