Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Theorie

De juiste basis

Met je theoriekennis kan je de betekenis van verkeersborden dromen. Je weet wanneer je voorrang hebt of moet geven en je kent de veiligheidseisen van de auto, de bestuurder en de inzittenden op je duimpje.

Tip: hoe eerder je je theorie haalt, hoe vlotter de praktijkopleiding verloopt. Als je geen theoriecertificaat op zak hebt, mag je geen tussentijdse toets en geen rijexamen doen.

Rob Vrancken

“Jouw rijlessen zijn jouw feestje. Bij autorijschool Vrancken draait het helemaal om jou!”
Samen zorgen wij ervoor dat je steeds weer met een glimlach uitstapt!

Bereid je goed voor

Jezelf voorbereiden op het theorie-examen is leuk én leerzaam met Theorie Online van Smit Rijschoolservice. Deze beproefde online cursus bevat een complete theorieopleiding. Je verrijkt je kennis met een digitaal theorieboek, inclusief verkeersbordenbijlage. Je bekijkt lesfilms over gevaarherkenning. En je toetst je kennis met deeltoetsen en maar liefst 50 theorie oefenexamens. Uiteraard krijg je ook instructiefilms voor de praktijklessen te zien.

(Nog) geen les bij ons maar wel theorie halen?

Les je (nog) niet bij ons dan kun je toch hier je online theoriecursus aanschaffen. Deze kun je ook gebruiken als je besluit om bij ons de klassikale theoriecursus te volgen. Je krijgt dan uiteraard een korting op prijs van de klassikale theorie cursus. Bel ons even als je daar meer uitleg over wilt.

Een theoriecursus op locatie volgen

Vind je het prettig om tekst en uitleg te krijgen bij de theorie? En wil je graag onder begeleiding van Rob Vrancken oefenen met de examenvragen? Geef je dan op voor theoriecursus op locatie. Een aantal keren per jaar op zaterdag bereidt hij je stapsgewijs voor op het theorie-examen. Vanzelfsprekend gebruikt Rob tijdens deze klassikale lessen ook animaties en instructiefilmpjes. Die spreken immers veel meer tot de verbeelding dan alleen maar theorie.

notes

Genoeg geoefend?

Heb je genoeg geoefend en ben je goed voorbereid op het examen? Dan kan je zelf je theorie examen inplannen. Of je nu online, via de cursus (op locatie) of gewoon zelf thuis geleerd hebt, je kan zelf je theorie examen inplannen.