Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Theorie

De juiste basis

Met je theoriekennis kan je de betekenis van verkeersborden dromen. Je weet wanneer je voorrang hebt of moet geven en je kent de veiligheidseisen van de auto, de bestuurder en de inzittenden op je duimpje.

Tip: hoe eerder je je theorie haalt, hoe vlotter de praktijkopleiding verloopt. Als je geen theoriecertificaat op zak hebt, mag je geen tussentijdse toets en geen rijexamen doen.

Rob Vrancken

“Jouw rijlessen zijn jouw feestje. Bij autorijschool Vrancken draait het helemaal om jou!”
Samen zorgen wij ervoor dat je steeds weer met een glimlach uitstapt!

Bereid je goed voor

Jezelf voorbereiden op het theorie-examen is leuk én leerzaam met Theorie Online van theorietoppers.nl. Deze beproefde online cursus bevat een complete theorieopleiding. Je verrijkt je kennis met een digitaal theorieboek, inclusief een overzicht van verkeersborden en een overzicht van verkeersbegrippen. Je bekijkt lesfilms over gevaarherkenning. Daarnaast krijg je ook toegang tot minstens 5 oefenexamens. Uiteraard krijg je ook instructiefilms voor de praktijklessen te zien.

*De inlogcode van de online cursus van theorietoppers zal door ons worden aangeleverd.

Een theoriecursus op locatie volgen

Vind je het prettig om tekst en uitleg te krijgen bij de theorie? En wil je graag onder begeleiding oefenen met de examenvragen? Geef je dan op voor theoriecursus op locatie. Je kunt via de website van Ed-ucation gemakkelijk zelf je theorie cursus plannen.

notes

Genoeg geoefend?

Heb je genoeg geoefend en ben je goed voorbereid op het examen? Dan kan je zelf je theorie examen inplannen. Of je nu online, via de cursus (op locatie) of gewoon zelf thuis geleerd hebt, je kan zelf je theorie examen inplannen.