Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Rijles proberen bij Autorijschool Vrancken

Hoe gaat een proefles?

Een proefles is een heel goede manier om te kijken of het klikt. Bij Autorijschool Vrancken vinden we dat in ieder geval heel erg belangrijk. Je doet een proefles met de instructeur die je gaat krijgen, zodat je op een leuke manier kennis kunt maken met autorijden, én met ons.

 

We maken rijlessen leuk en leerzaam. We zitten al meer dan 15 jaar op de weg en we zijn trots op de kwaliteit en beoordelingen (9+/10) die we hebben opgebouwd.

Met een proefles ervaar je ons maatwerk en maken we er samen een leerzame, maar ook zeker leuke tijd van. Je zult zien dat rijles echt leuk kan zijn! Je kunt een proefles alleen doen, of samen met een vriend of vriendin.

Aanmelden  Kennismaken met autorijden?

  Jouw instructeur

  Je proefles is altijd met je instructeur, zodat je kan kijken of het klikt.

  Jouw taak

  Jij geniet en kijkt of je het leuk vindt. Wij regelen de rest.

  Planning & Beschikbaarheid

  We zijn flexibel in de planning. Lessen kan op iedere dag van de week.

  Persoonlijke aandacht

  Jij staat centraal. We leren je graag kennen op weg naar je rijbewijs.

  Wie zijn we?

  Rob

  Instructeur

  Bjorn

  Instructeur

  Daniëlle

  Administratie

  “Met een proefles bij Autorijschool Vrancken draait het helemaal om jou! Je leert je instructeur kennen en ervaart autorijden voor het eerst!”

  Na de proefles: We bereiden je optimaal voor op het examen

  Bespreking van het examen

  We bespreken vooraf het examen, zodat je niet voor verrassingen zal komen te staan. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je makkelijker slaagt!

  Van A naar B volgens navigatie

  Tijdens examens komt het vaak voor dat je van A naar B moet met behulp van de navigatie. Tijdens je rijopleiding gaan we dit ook al oefenen.

  Nabootsen examens

  We kunnen een examen natuurlijk niet precies nadoen, maar we kunnen wel oefenen. Als het ons niet meer lukt om het je moeilijk te maken, dan ben jij er klaar voor.

  Zelfstandig rijden

  Het belangrijkste is dat je goed en veilig zelfstandig leert rijden. Dit bereiden we voor met diverse (complexe) opdrachten, om te kijken hoe dat gaat.

  Heb je nog een vraag?

  Heb je vragen over een proefles bij Autorijschool Vrancken of twijfel je nog? Neem gerust even contact op, dan helpen we je graag.