Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Estée Verhorevoort is geslaagd op 18 november 2014!

Estée Verhorevoort, respect voor jou, voor hoe je dit hebt aangepakt. Geslaagd voor je rij-examen! De rijlessen gingen volgens plan, maar examen doen dat was toch wel een dingetje en dan flik je het gewoon de 2de keer, super knap!! Je hebt het echt verdiend en kunt het ook zeker zonder mij. Maak je kilometers en geniet vooral van het stressloos autorijden. Have fun and stay safe!, respect voor jou, voor hoe je dit hebt aangepakt. Geslaagd voor je rij-examen! De rijlessen gingen volgens plan, maar examen doen dat was toch wel een dingetje en dan flik je het gewoon de 2de keer, super knap!! Je hebt het echt verdiend en kunt het ook zeker zonder mij. Maak je kilometers en geniet vooral van het stressloos autorijden. Have fun and stay safe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *